GI EN GAVE SOM VARER


 

Gi en gave som varer

Blomdahl ønsker at alle skal kunne føle seg vakre hver dag og er opptatt av at det å vise omtanke er viktig. Ved å gi bort et smykke viser du omtanke for dine kjære, deg selv og planeten som helhet. Så hva passer vel bedre enn å gi bort et hudvennlig smykke til en du er glad i, som varer i mange år fremover? 


Et elsket smykke varer lenge. Både at smykket tåler å bæres og ligge tett inntil huden hver dag – men også at du skal føle deg trygg på at designet holder over tid. Tidløse klassikere følger ikke kortsiktig trender, men holder seg i stil i mange år. Det er bærekraft for oss og samtidig er det viktig å tenke langsiktig. 

I vårt sortiment finnes det noe for enhver smak, i ulike stiler, i flere prisklasser, slik at du alltid kan velge noe som passer deg eller noe til de du er glad i. Med vårt brede utvalg kan du finne smykker som både forsterker din stil og personlighet. 

Gjennom årene har vi samarbeidet med hudleger og vet hva som er best for huden og hva som ikke er bra for huden. Og når vi vet det, velger vi selvfølgelig bare det som er best for deg og huden din - samtidig som smykkene er vakre å se på. Blomdahl er et trygt valg for huden din og alle våre smykker er hudvennlige og allergivennlige. 

Her er noen gavetips fra oss